Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ART-THERAPY

Το «Όναρ μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί» διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα: “H Θεραπεία του άρρωστου παιδιού μέσω της τέχνης. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ζάκυνθο από 25 έως 29 Αυγούστου 2008 και θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: 1) Εικαστικά, 2) Θέατρο-Αφήγηση-Δράμα, 3) Μουσικοθεραπεία, 4) Γιατροί Κλόουν, 5) Παιγνιοθεραπεία, 6)Αυτισμός και τέχνες. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό χωριό Σκαλιά-Θέατρο Αβούρη που βρίσκεται στο δήμο Αρκαδίων Ζακύνθου 2 χλμ απο την τουριστική περιοχή Τσιλιβή και 6 χλμ απο την πόλη της Ζακύνθου.
Το συνέδριο έχουν θέσει υπο την αιγίδα τους τα υπουργεία: 1. Παιδείας και Θρησκευμάτων 2. Πολιτισμού 3. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Θα συμμετέχουν ομιλητές απο τις εξής χώρες: Ελλάδα, Ουγγαρία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ιταλία και Αυστρία.
Συνδιοργανωτές θα είναι:1. O σύλλογος Γονέων και φίλων Αυτιστικών Παιδιών “H ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, 2. O Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Καρκίνο “ΦΛΟΓΑ” και 3.Ο Ελληνικός Σύλλογος Καταρτισμένων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή για το συνέδριο κοστίζει 40 ευρώ ημερησίως, φοιτητικό 20 ευρώ.

Κόστος διατροφής:Πρωινό-Μεσημεριανό-Βραδινό 35ευρώ(προαιρετικά)

Διαμονή Α: Δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, 20 ευρώ το άτομο

Διαμονή Β: Για ομάδες 4-6 ατόμων, 15 ευρώ το άτομο

Διαμονή Γ: Υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης διαμονής σε ξενοδοχεία επιλογής σας.

Στους συμμετέχοντες δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και πλήρες δελτίο του συνεδρίου.
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων ημερών. Για συμμετοχές που θα πληρωθούν μέχρι 30 Μαϊου θα γίνει 20% έκπτωση.

Για αποστολή πλήρους φακέλου πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-7750653(+fax), 6976330933 ή στο e-mail: onarpaidi@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: