Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το «Όναρ-μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί» σε συνεργασία με τον «Ελληνικό Σύλλογο Καταρτισμένων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών » διοργανώνει:

Διήμερο ενημερωτικό και επιμορφωτικό Σεμινάριο Μουσικοθεραπείας στις 2 και 9 Φεβρουαρίου 2008

Εισηγήτριες :

Ευαγγελία Παπανικολάου, Μουσικοθεραπεύτρια. Μεταπτυχιακό Μουσικοθεραπείας (ΜΑ) του Πανεπιστημίου Roehampton (Surrey, UK), και Msc Κλινικών Επιστημών και Ανοσολογίας. Ειδικευμένη θεραπεύτρια στην ψυχοθεραπεία GIM (Guided Imagery & Music). Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Καταρτισμένων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΚΕΜ)

Άννα Μπέμιχ, Μουσικοθεραπεύτρια, Διπλωματούχος Μουσικοθεραπείας (F.H.) Πανεπιστημίου Heidelberg, Γερμανία. Τέως Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Καταρτισμένων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΚΕΜ)

Το σεμινάριο είναι μια γνωριμία με την επιστήμη της μουσικοθεραπείας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και υφίσταται σήμερα. Αποτελεί μια συνοπτική, εμπεριστατωμένη ενημέρωση πάνω σε αυτήν την αυθύπαρκτη μορφή ψυχοθεραπείας, που χρησιμοποιεί και εφαρμόζει τη μουσική για θεραπευτικούς σκοπούς. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο είτε από προσωπικό, επιστημονικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον, χωρίς απαραίτητες μουσικές γνώσεις.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο του Εργαστηρίου Τεχνών, Αρκαδίας 43 και Μιχαλακοπούλου, στο Γουδή. Το κόστος συμμετοχής είναι 35€. Ώρα έναρξης: 10.30π.μ. / Ώρα λήξης: 13.30μ.μ. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: